Meny Stäng
Champagne Marie Courtin
Antonelli San Marco
Aseginolaza y Leunda
Ata Rangi
Benanti
Cantina Lavis
Champagne Quenardel
Champagne Labruyère
Champagne Nowack
Château de Monfaucon
Château Yvonne
Claude Quenard & Fils
Clos Triguedina - Jean-Luc Baldès
Di Majo Norante
Domaine de la Bergerie - Yves Guégniard
Domaine Bargemone
Domaine Comte Armand
Domaine Courbet
Domaine Dame Jeanne
Domaine de Baal
Domaine de la Pousse d'Or
Domaine de la Taille aux Loups - Domaine de la Butte
Domaine des Roches Neuves
Domaine du Pré Semelé
Domaine Gour de Chaulé
Domaine Jacques Prieur
Domaine Jean-Marc Boillot
Domaine Jean Pascal and Fils
Domaine Labruyère
Domaine Les Horées
Domaine Ligas
Domaine Moulin la Viguerie - Gaël Petit
Domaine Patrick Javillier
Domaine Rewa
Domaine Saint-Jacques, Christophe Grandmougin
Domaine Sylvain Pataille
Eyrie Vineyards
Gabin et Félix Richoux
Greystone Wines
Heimann & Fiai
Jean-Paul & Benoît Droin
Karthäuserhof
Kunin Wines
La Colombera
Lapo Berti
Les Vignerons d'Aghione
Maison Jean Loron
Marchesi Mazzei
Margherita Otto
Natte Valleij
Oltretorrente
Paltrinieri
Pietroso
Plaimont
Pomologik
Pyramid Valley
Radio-Coteau
Roc des Anges & Terres de Fagayra
Shaw + Smith
Simon Colin
Terenzuola
The Other Wine Co.
Thierry Allemand
Trinity Hill
Vignerons Ardèchois
Weingut Künstler
Weingut Max Ferd Richter
Weingut Tegernseerhof
Zudugarai Txakoli
Champagne Marie Courtin
Antonelli San Marco
Aseginolaza y Leunda
Ata Rangi
Benanti
Cantina Lavis
Champagne Quenardel
Champagne Labruyère
Champagne Nowack
Château de Monfaucon
Château Yvonne
Claude Quenard & Fils
Clos Triguedina - Jean-Luc Baldès
Di Majo Norante
Domaine de la Bergerie - Yves Guégniard
Domaine Bargemone
Domaine Comte Armand
Domaine Courbet
Domaine Dame Jeanne
Domaine de Baal
Domaine de la Pousse d'Or
Domaine de la Taille aux Loups - Domaine de la Butte
Domaine des Roches Neuves
Domaine du Pré Semelé
Domaine Gour de Chaulé
Domaine Jacques Prieur
Domaine Jean-Marc Boillot
Domaine Jean Pascal and Fils
Domaine Labruyère
Domaine Les Horées
Domaine Ligas
Domaine Moulin la Viguerie - Gaël Petit
Domaine Patrick Javillier
Domaine Rewa
Domaine Saint-Jacques, Christophe Grandmougin
Domaine Sylvain Pataille
Eyrie Vineyards
Gabin et Félix Richoux
Greystone Wines
Heimann & Fiai
Jean-Paul & Benoît Droin
Karthäuserhof
Kunin Wines
La Colombera
Lapo Berti
Les Vignerons d'Aghione
Maison Jean Loron
Marchesi Mazzei
Margherita Otto
Natte Valleij
Oltretorrente
Paltrinieri
Pietroso
Plaimont
Pomologik
Pyramid Valley
Radio-Coteau
Roc des Anges & Terres de Fagayra
Shaw + Smith
Simon Colin
Terenzuola
The Other Wine Co.
Thierry Allemand
Trinity Hill
Vignerons Ardèchois
Weingut Künstler
Weingut Max Ferd Richter
Weingut Tegernseerhof
Zudugarai Txakoli
Producent

Domaine Rewa

grafik

”I am Philippa Fourbet. I own Domaine Rewa, a biodynamic vineyard at the foothills of the Pisa Range in Central Otago”.

Domaine Rewa är en liten egendom på bara 5,5 hektar vingårdar, belägna på terrassen inklämd mellan foten av Pisa-bergen, Vingårdarna planterades 1997 men det var inte förrän 2011 som Domaine Rewas första vin producerades. Årlig produktion är totalt circa 10 000 flaskor.

Philippa Fourbet fann efter att ha letat efter en lämplig plats, egendomen i Central Otago och köpte den 2010. Idag bor hon och hennes Franska lerkrukmakare, Yannick på gården med sina två tvillingsöner. Philippa är fast övertygad om att kvalitetsviner är framtiden för Nya Zeeland och att samtidigt åstadkomma detta genom att arbeta hållbart genom hela kedjan.

Philippa Shepards önskan att få ut det mesta av vingårdarna, ledde till samarbetet med Grant Rolston, Gary Ford och inte minst vinmakaren Pete Bartle, I jakten efter drömmen att producera toppklassiga Nya Zeeländska viner inspirerade av finessen från Bourgogne.

Pete Bartle har under sina 16 verksamma år som vinmakare i Central Otago, etablerat sig som en av regionens främsta och mest inflytelserika i regionen, med sin direkta och passionerade inställning till vinmakning där vinet egentligen görs ute i vingården.

För att säkerställa att egendomen förblir naturens väktare, tillämpas biodynamiska principer – vilket resulterar I rena, parfymerade viner med uttrycksfull ursprungskaraktär från Central Otago, känd som kanske den bästa på Nya Zeeland.