0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

The Other Wine Co.

The Other Wine Co. är ett nystartat projekt med målet att göra viner från rätt druvsort på rätt plats.
De första två vinerna från The Other Wine Co. är klassiska matchningar mellan region och druvsort. Grenache från McLaren Vale har ofta överskuggas av shiraz och till och med cabernet sauvignon, men under det senaste decenniet har det blivit mer och mer tydligt att grenache är juvelen i Vale. Gamla fristående rankor sk "bush vines", utan bevattning, ger de bästa förutsättningarna för att ge grenache av högsta kvalitet, På högt belägna kullar med hög nederbörd öster om Adelaide, ges pinot gris perfekta förutsättningar för att ge viner med textur med både friskhet och karaktär.
Vinerna från Other Wine Co. vinifieras och tappas på Shaw + Smith-vingården i Balhannah. Vinerna är "Other" eftersom de ger vinmakarna möjlighet att göra viner från druvsorter och / eller regioner som faller utanför Shaw + Smiths rigorösa filosofi. Stilistiskt är man noga med att undvika övermognad, ek och kraft och i stället ge härligt drickvänliga viner med balans och fräschör.

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Välkommen till VintEdge Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år