Domaine Roc des Anges beläget i Latour de France, Roussillon drivs av makarna Majorie & Stéphane med ursprung från Grenoble och Normandie.
Paret träffades då dom båda studerade agrikultur på Universitetet i Montpellier. Innan dom startade Roc des Anges 2001 så jobbade Marjorie på Domaine Gauby och Stéphane hann med att jobba på både Les Vins de Vienne och Mas Amiel.
Man jobbar organiskt sedan 2008 och biodynamiskt sedan 2011. Dom vita vinerna görs med hela klassar, jäser med inhemsk jäst utan tillsats av svavel i faten ( foudres, 228, 500, 1200 liter)
Vinerna buteljeras vid behov med minimal tillsats av svavel och utan filtrering och med en lätt klarning.
Röda viner görs ofta med avstjälkade klassar, som jäser med lokal naturlig jäst med pieds de cuve i cementtankar. Sedan sker pressning, följt av alkoholjäsning. Vinet lagras i tank utan klarning med en lätt filtrering och minimal tillsats av svavel vid buteljering.