0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Domaine Rewa


"I am Philippa Fourbet. I own Domaine Rewa, a biodynamic vineyard at the foothills of the Pisa Range in Central Otago".

Domaine Rewa är en liten egendom på bara 5,5 hektar vingårdar, belägna på terrassen inklämd mellan foten av Pisa-bergen, Vingårdarna planterades 1997 men det var inte förrän 2011 som Domaine Rewas första vin producerades. Årlig produktion är totalt circa 10 000 flaskor.

Philippa Fourbet fann efter att ha letat efter en lämplig plats, egendomen i Central Otago och köpte den 2010. Idag bor hon och hennes Franska lerkrukmakare, Yannick på gården med sina två tvillingsöner. Philippa är fast övertygad om att kvalitetsviner är framtiden för Nya Zeeland och att samtidigt åstadkomma detta genom att arbeta hållbart genom hela kedjan.

Philippa Shepards önskan att få ut det mesta av vingårdarna, ledde till samarbetet med Grant Rolston, Gary Ford och inte minst vinmakaren Pete Bartle, I jakten efter drömmen att producera toppklassiga Nya Zeeländska viner inspirerade av finessen från Bourgogne.

Pete Bartle har under sina 16 verksamma år som vinmakare i Central Otago, etablerat sig som en av regionens främsta och mest inflytelserika i regionen, med sin direkta och passionerade inställning till vinmakning där vinet egentligen görs ute i vingården.

För att säkerställa att egendomen förblir naturens väktare, tillämpas biodynamiska principer – vilket resulterar I rena, parfymerade viner med uttrycksfull ursprungskaraktär från Central Otago, känd som kanske den bästa på Nya Zeeland.

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Välkommen till VintEdge Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år