0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Domain de la Bergerie - Yves Guégniard

Domaine de la Bergerie köptes ursprungligen av familjen år 1961 av Marie-Scolastique, Yves mormor. Egendomen drevs sedan mellan 1979 och 2017 av Yves tillsammans med sin fru Marie-Annick och de utökade under denna period arealen till de nuvarande 36 hektar vingårdar. Dottern Ann som anslöt sig familjeföretaget 2007 samt Marie, den yngsta dottern 2017, tog 2018 över vingårdarna. Således fortsätter familjetraditionen, den åttonde generationen av vinmakare är installerad.
Domaine de la Bergerie strävar efter att behålla regelbundenhet i sina viners höga kvalitet. För att göra detta spenderar de mycket tid och energi till vingårdarna, för att skörda ett högkvalitativt råmaterial. De engagerar sig i hållbarhet och utövar rigoröst och noggrant arbetet ute i vingården. Sunt förnuft och observation leder dem till val för att påverka naturen i så liten grad som möjligt.
I källaren följer de vinerna noggrant med så liten påverkan som möjligt. Vinerna anpassas med respekt och tradition för att bevara ursprungsidentiteten, där varje liten vingård vinifieras separat.

Le Clos de la Bergerie Vitt vin, Frankrike , 219:- inkl moms
Les Pierres Girard Vitt vin, Frankrike , 199:- inkl moms
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Välkommen till VintEdge Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år